12.7 C
София
сряда, май 8, 2024
НачалоБългарияБойко Миленков: Не ни стигнаха силите

Бойко Миленков: Не ни стигнаха силите

Като сме в сгъстен цикъл е тежко, бе мнението на наставника на Берое

„Не ни стигнаха силите, защото почти всички от отбора има някакви проблеми. Предният път казах, че сме тренирали 6 човека, а тази седмица тренирахме едва 5. Аз съм доволен от момчетата, че въпреки всичко излязоха и изиграха мача, и продължават да тренират, въпреки болежките. Чака ни много сериозен мач срещу Ямбол у дома„, бе мнението на наставника на Берое Бойко Миленков след поражението от Академик със 72:92 в мач от НБЛ. 

Дариъс Хол има проблеми с коляното и реших да го спестя в този мач. Той ни е важен за ротацията ни. Всичко това звучи като оправдание, но са ни наборили тотално през целия мач в борбата и са вкарали доста точки от бърза атака. Като сме в сгъстен цикъл е тежко. Всичките болежки и контузии не са сериозни, но играем много начесто. Със сигурност Балканската лига ни натоварва по някакъв начин физически, но ние сме си го избрали и никой не ни е карал насила да играем там„, добави наставникът на старозагорци, които имат актив от 5 успеха и 6 поражения в родния елит. 

Академик Пловдив се върна към победите в НБЛ (видео)

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани